#érdekességek

Hellóka!
Ideje volt már hoznom valamit a blogra, főleg, mert a Save Your Soul átdolgozása miatt jóval lassabban haladok e történet tervezésével... Bocsánat ezért! De olyasféle kárpótlásul hozok nektek néhány érdekes/nem érdekes információt a fiúkról (egen, megint itt tartunk, fiúzom a harminc éves karaktereimet xD) meg a történetről.

1. Már úgy szeretném megírni a Mi történt Dániában?-t, hogy pályázatra küldhető állapotban legyen.

2. Fő inspiráció volt a Madagaszkár pingvinjei, szégyen - nem szégyen.

3. Bár a történetben nem fogom előhozni, én hardcore módon shippelem Sandert és Richardot, mert annyira összepasszolnak a fejemben, és jelenleg három alternatív verzióm van a történetükhöz:
 A) A Taktika című háromszáz szavasban* történtek után Richard kerülni kezdi Sandert. Sander nyilván észreveszi, és mikor Richard későn ér be egy megbeszélésre, számon is kéri. Richard meg minden mindegy alapon odasétál hozzá és lesmárolja. Ezután tanulta meg Maxwell, mikor kell kiterelni Petert a szobából, Sander és Richard pedig nyíltan együtt maradnak.
 B) A Taktika után annyira izzik köztük a levegő, hogy Sander  végül megteszi az első lépést és egymásra találnak Richarddal, de a kapcsolatukat titokban tartják és csak lopott pillanatok jutnak nekik.
 C) Richard egyedül marad a vonzalmával, Sander nem is veszi észre, mit okozott azzal az álca-csókkal a Taktikában, ő továbbra is mint barátot látja Richardot.

4. A történet két szálon fut majd: Sander és Katrina sorsát párhuzamosan követhetjük majd végig.

5. Amikor megszületett a fejemben a történet ötlete, napokig pszichológiáról szóló könyveket bújtam, hogy bekategorizáljam Sander és Richard mentális állapotát.

6. Imádom Dánia nevét angolul és magyarul is, egyszerűen csodaszép. Denmark. Dánia. Olyan dallamos meg szép és awh.

7. Richardnak és Sandernek van egy privát shiptáblája Pinteresten, because I have a problem.

8. Úgy képzelem, hogy a csapatból Richard a legmagasabb, aztán Maxwell, Sander, és Peter meg mint kisfiú, nyilván a legalacsonyabb.

9. Nem tudom eldönteni, hogy Katrinának (dán szereplő de nem spoilerezek) barna vagy festett lila haja legyen-e.

10. Annyira el voltam foglalva a főszereplőkkel, hogy még nem is kezdtem el kidolgozni a mellékszereplőket (a fiúk egy üzletfelén kívül), pedig ott egy egész CIA csapat...

11. Ez lesz eddig szerintem a legsötétebb és leggyászosabb történetem, ha a Célkeresztbent mint fanfictiont, nem számítjuk.

Remélem, elszórakoztattak egy picit ezek az információszöszök, és nem spoilereztem túl sokat... Én meg nem ígérek semmit, de előbb-utóbb kaptok történetet is. Köszönöm, ha elolvastátok, kérdezni szabad, és addig is legyen szép napotok ^^

Puszi, Lily

*Taktika: Sander és Richard terepen jár, amikor a sikátorba hirtelen befordul az ember, akit követnek. Sander zseniális ötlete pedig az volt, hogy egy csókkal tereli el magukról a figyelmet, hiszen senki nem szereti nézni az utcán smároló párokat. Jelentem, a taktika működött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Sasame Ka dla Zaczarowane Szablony
CREDITS
Texture