Extra episodes 1. & 2.

Hellóka!
Mivel a Galactic Nightmares-en nincs már fent a Taktika, megosztom itt veletek - úgyis itt a helye. Plusz kaptok mellé egy pár szabas angst szöszt is, mert hát hogyan máshogy szerezzek olvasókat?
Vicceltem, na, itt a történet :3
_____________________________________________

Taktika

Némán osontak végig a sikátor fala mellett az árnyékban. Már elért hozzájuk az utca zaja, cipőkopogás, beszédfoszlányok és autótülkölés. Sander összehúzott szemmel pillantgatott hol egyik, hol másik irányba, kezét védekezésre készen tartva.
- Maxwell, minden rendben az északi fronton? - szólt a rádióba fojtott hangon.
- Igen, Kapitány. A célpont a megfigyelt úton halad.
- Nagyszerű. - Sander ajkára halvány mosoly kúszott. - Most elkapjuk. Richard, utánam! - intett a mögötte álló férfinak.
Richard hallva a kapitány szavait, majdnem izgatottan elnevette magát, de elfojtotta a késztetést. Nem akarta leleplezni magukat. Inkább a Kapitány széles hátára koncentrált, ahogy a fehér ing meggyűrődött a lapockájánál és a derekánál, na meg az apró arany hajszálakra a tarkóján. Ám közben ő is élesen figyelt a környezetükre, próbálta kihallani a szavakat az utcán járók hangjából, amihez nem volt szüksége a látására.
Ám hirtelen Sander megmerevedett, Richard szinte hallotta, ahogy pattanásig feszülnek az idegei. Érezte, ahogy kettőt rándul egy ideg a szeme felett, aztán felgyorsultak az események. Sander megpördült, Richard még látta a válla felett, hogy egy magas, vészjósló alak fordul be a sarkon, aztán valaki a falnak lökte és a szájába tolakodott. Egy kéz a csípőjét, egy az állát tartotta, hogy ne menekülhessen, és egy száj olyan érzékien csókolta, hogy Richard egy pillanatra azt hitte, csak elkalandoztak a gondolatai. Aztán szép lassan rájött. A kéz a csípőjén Sanderé. A nyelv az ajkai között Sanderé. Belekuncogott Sander szájába, és visszacsókolt. Csak egy pillanatra. A cipőkopogás elhalkult a sikátorban. Richard Sander alsó ajkába harapott, de a férfi keze lecsúszott a derekáról, és Sander ismét harci állásban pillantott körül, hogy tiszta-e a helyszín.
- Remek álcázó csók volt, katona. Színésznek kellene mennie. - Oda sem fordult Richard felé, ahogy ezt mondta.
Richard pedig egy pillanatra az ajkához érintette a kezét, a csalódás lassan burjánzott szét a szívében. Sander csókja még égette a száját, ahogy a kézfejével letörölte.

~*~

Az étterem mosdójában álltak. Bezárt ajtó mögött, egyedül.
Sander hagyta, hogy Richard átölelje, és épp csak egy picit lehajolva a vállába temesse az arcát, aztán kiengedje a zokogást. Ujjait Sander hátába vájta.
Sander halkan a fülébe suttogott, néha egy-egy puszit nyomva a vállára vagy a nyakára.
- Minden rendben lesz, Rich… Mi is rendben leszünk.

2 megjegyzés:

  1. Istenem, olyan cukik, kezdd már el ezt a sztorit, te lány, mert kinyírsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gomene, gomene, én is nagyon szeretném már ><
      Viszont nagyon örülök, hogy aranyosnak találod őket ^=^

      Törlés

Szablon wykonała Sasame Ka dla Zaczarowane Szablony
CREDITS
Texture